Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Engelsk medie: Malcom tæt på Premier League

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 11. juli 2019




Malcom er angiveligt tæt på at skifte nordpå, til den engelske Premier League. Flere topklubber står i kø for at få fingrene i Barcas brasilianske angriber, som jo forgæves har krævet spilletid hos catalanerne.

Ifølge det engelske medie, The Sun, har Liverpool-klubben, Everton, længe lignet den mest sandsynlige destination for Malcom - dog har en af de tunge London-klubber nu meldt sin ankomst i Malcom-ræset.

Arsenal jagter efter sigende Malcom og har endda bedt den tidligere Bordeaux-stjerne om ikke at træffe en beslutning endnu - The Gunners vil nemlig skyde et stort bud afsted til Barca-ledelsen, ifølge mediet.

Flere klubber i Frankrig er ligeledes opsatte på at hente den hurtige kantspiller tilbage til Ligue 1, mens FC Barcelona sandsynligvis foretrækker at sælge til Premier League, hvor pengeposerne er noget tungere end i Frankrig.

Samtidig berettes det dagligt at en Neymar-handel er under opsejling mellem PSG og catalanerne, som jo betyder at La Liga-mestrene er nødsaget til at sælge ud af den stjernebesatte trup, for at imødekomme Financial Fair Play-reglerne.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Engelsk medie: Malcom tæt på Premier League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder