Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar til Leonardo: Jeg vil væk fra PSG

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 16. juli 2019


Neymar til Leonardo: Jeg vil væk fra PSG

PSG´s utilpassede superstjerne, Neymar, har ikke ændret holdning efter sit møde med klubbens sportsdirektør, Leonardo - brasilianeren vil væk fra den franske hovedstand og Paris Saint-Germain, ifølge mediet SPORT.

- Jeg vil bare bekræfte at jeg vil væk fra klubben, skulle Neymar angiveligt have sagt til PSG´s sportsdirektør, Leonardo, da parterne mødtes ved klubbens træningsanlæg mandag.

Ifølge mediet havde Leonardo indkaldt Neymar til det vigtige møde, hvor direktøreren ville have klarhed fra den driblestærke brasilianer - og klarhed fik Leonardo.

Det franske medie, Le Parisien, hævder desuden at FC Barcelona ikke er blevet informeret om mødets udfald, selv om det jo efterhånden ikke er en hemmelighed at den brasilianske landsholdsspiller vil tilbage til Camp Nou.

Et gennembrud i sagen har vi dog stadig tilgode, eftersom Barca og PSG efter sigende ikke er i forhandlinger endnu, omhandlende Neymars fodboldfremtid - forhandlinger som sandsynligvis sættes igang indenfor de kommende uger, beretter SPORT.

Alt kan nemlig ske i fodboldverdenen, ud af det blå, har vi efterhånden været vidne til mere end én gang.
Læs også
- Medie: Neymar kræver 1,3 milliarder kr. i løn
- Neymar presser Barca til højere bud
- Neymars PSG-kollega: Han har valgt Barca
- Spiller Neymar for PSG på søndag?
- Dembele om Neymar: Skræmmer mig ikke


Ugens mest læste

Seneste nyheder