Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar også fraværende i anden PSG-kamp

Transfermarked - 21. juli 2019Neymar også fraværende i anden PSG-kamp

PSG er i disse dage godt i gang med forberedelserne til den nye sæson - og det bliver uden Neymar. Brasilianeren var ikke spilleklar under Copa America på grund af en skade og dukkede derfor op i Frankrig for en lille uges tid siden for at indlede sin træning.

Derfor deltog han ikke i PSG's første træningskamp og spørgsmålet var derfor om han ville blive udtaget til kamp nummer to, men det skete heller ikke. Selvom han kun har trænet med et par gange, så er træningskampene netop til for at spillerne kan forbedre kampformen med minutter i benene, men PSG-træner Thomas Tuchel udtog ham ikke.

PSG mødte Nürnberg og måtte nøjes 1-1 i en kamp, hvor 10 aktører fra PSG blev udskiftet undervejs - kun Draxler spillede kampen til ende. Men det var altså uden Neymar, som helt klart har nægtet at spille videre i PSG og bedt klubben om at forhandle med FC Barcelona så han kan skifte tilbage.

Neymar er nødsaget til at starte sin træning for at kunne være i god form når han møder ind i Barcelona. Alt tyder på, at et skifte er undervejs, men der er mange komplikationer, som skal løses og derfor kommer det næppe til at tage kort tid at føre et skifte igennem. Desuden befinder FC Barcelona - inklusiv præsident Bartomeu - sig lige nu i Japan, hvor man møder Chelsea og Vissel Kobe i træningskampe.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

339,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder