Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cristiano Ronaldo stikker til FC Barcelona

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 30. juli 2019



Cristiano Ronaldo stikker til FC Barcelona

FC Barcelona er blevet kritiseret i alle verdenshjørner for deres skandaløse indsatser mod AS Roma og siden Liverpool efter at være komfortabelt foran fra den første kamp. Returkampene har catalanerne svært ved, og nyheden om deres exit er naturligvis ikke gået Cristiano Ronaldos næse forbi.

Portugiseren dukkede for nyligt op til et interview med Marca, og her fik han lov til at sætte et par ord på Champions League.

- Det er altid Juventus, Real Madrid eller Barcelonas år, men kun ét hold kan vinde Champions League. Tag FC Barcelona som eksempel: De har brugt rigtig mange penge de seneste fem år, men har ikke vundet Champions League. Sådan fungerer turneringen.

- Juventus har forbedret sig markant og er et hold, som altid kæmper om trofæet. Men der er mange faktorer, som spiller ind. Hvis Juventus ikke vinder Champions League denne sæson, så bliver det forhåbentligt næste sæson. Vi har alle ingredienser der skal til for at vinde, fortæller Ronaldo og følger op:

- Barcelona er stærke, som de er hvert år. De har hentet Frenkie de Jong og Griezmann, lige som de sidste år hentede Coutinho og Dembélé. De er blandt verdens bedste. Det er ligesom Real Madrid som har hentet Hazard, Jovic og Mendy. Men Juventus er også med deroppe.

Ronaldo blev også spurgt ind til Neymars mulige comeback til FC Barcelona, så det knyttede han også en kommentar til.

- Der er meget snak om Neymar til Real Madrid, Barcelona eller Juventus. Det er mediernes job at skrive, de skal jo sælge aviser, men jeg tror, at han bliver i PSG.

- Hvis ikke, så tager han et sted hen, hvor han er glad og hvor han kan vise sig fra sin bedste side. Jeg kan lide at se ham spille uanset hvor han er. Alt, jeg ønsker for ham, er at han tager hånd om sin krop og undgår skader.

FC Barcelona vandt Champions League senest i 2015. Siden da har man haft stor succes i de hjemlige turneringer, men der hærger en forbandelse over klubben når de skal på udebane i Europa.




Læs også
- Messi overhaler Ronaldo i vild bedrift
- Rakitic: Ronaldo ringede - ville have mig til Juventus
- The Best: Messi op mod Ronaldo og van Dijk
- Ronaldo: Messi har gjort mig bedre
- Messi/Ronaldo-debatten: Afgørelsen er truffet


Ugens mest læste

Seneste nyheder