Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG har tilbudt Neymar til Juve, Real Madrid og United

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 6. august 2019PSG har tilbudt Neymar til Juve, Real Madrid og United

Der skal ske et mirakel hvis ledelsen hos FC Barcelona og Paris Saint-Germain bliver gode venner. Der hersker iskold luft mellem dem og de prøver konstant på at gøre modparten dårligere - på alle tænkelige måder. FC Barcelona er klar på at hente Neymar, som er på vej ud af PSG.

Men i den franske lejr ønsker man ikke at forstærke FC Barcelona, og da PSG godt ved, at Neymar skifter klub denne sommer, har den franske klub forsøgt at gøre sit for at han ikke skifter tilbage på Camp Nou. Derfor har PSG været i kontakt med Juventus, Real Madrid og Manchester United.

I Real Madrid arbejder man på at hente Pogba, og desuden skulle Neymar ingen interesse have i at skifte til madrilenerne, da han kun tænker på FC Barcelona. Juventus har ligeledes valgt at afvise, men ligger dog på lur hvis muligheden rent økonomisk skulle byde sig.

Slutteligt skulle Manchester United ifølge Marca have afvist at hente Neymar - uanset omstændighederne. Derfor har PSG altså ikke fået noget ud af deres anstrengelser og Barca venter blot på at den franske klub løsner op og går med til at forhandle med den catalanske klub.

Bartomeu skulle tidligt i forløbet have givet sine kollegaer besked om, at man afventer situationen, da Neymar tydeligvis har skubbet til PSG i håbet om, at de sælger ham. Det ligner dermed mere og mere at forhandlingerne snart kan begynde og at Neymar rykker til FC Barcelona.

PSG ser gerne at Neymar bliver og håber derfor på, at han spiller med i weekenden når PSG åbner Ligue 1. Til gengæld vil klubben have klarhed over Neymars fremtid inden weekendens kamp, så det bliver nogle intense dage, hvor historierne helt sikkert hober sig op.
Læs også
- Medie: Griezmann ønsker Neymar-transfer
- Barca kæmper: Vil have Neymar til sommer
- Neymar: Jeg ville ikke såre nogen
- Spansk medie: Neymar har sagsøgt Barca igen
- Piqué: Ville ændre vores lønvilkår for Neymar


Spar 39%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

529,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder