Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG har tilbudt Neymar til Juve, Real Madrid og United

Transfermarked - 6. august 2019PSG har tilbudt Neymar til Juve, Real Madrid og United

Der skal ske et mirakel hvis ledelsen hos FC Barcelona og Paris Saint-Germain bliver gode venner. Der hersker iskold luft mellem dem og de prøver konstant på at gøre modparten dårligere - på alle tænkelige måder. FC Barcelona er klar på at hente Neymar, som er på vej ud af PSG.

Men i den franske lejr ønsker man ikke at forstærke FC Barcelona, og da PSG godt ved, at Neymar skifter klub denne sommer, har den franske klub forsøgt at gøre sit for at han ikke skifter tilbage på Camp Nou. Derfor har PSG været i kontakt med Juventus, Real Madrid og Manchester United.

I Real Madrid arbejder man på at hente Pogba, og desuden skulle Neymar ingen interesse have i at skifte til madrilenerne, da han kun tænker på FC Barcelona. Juventus har ligeledes valgt at afvise, men ligger dog på lur hvis muligheden rent økonomisk skulle byde sig.

Slutteligt skulle Manchester United ifølge Marca have afvist at hente Neymar - uanset omstændighederne. Derfor har PSG altså ikke fået noget ud af deres anstrengelser og Barca venter blot på at den franske klub løsner op og går med til at forhandle med den catalanske klub.

Bartomeu skulle tidligt i forløbet have givet sine kollegaer besked om, at man afventer situationen, da Neymar tydeligvis har skubbet til PSG i håbet om, at de sælger ham. Det ligner dermed mere og mere at forhandlingerne snart kan begynde og at Neymar rykker til FC Barcelona.

PSG ser gerne at Neymar bliver og håber derfor på, at han spiller med i weekenden når PSG åbner Ligue 1. Til gengæld vil klubben have klarhed over Neymars fremtid inden weekendens kamp, så det bliver nogle intense dage, hvor historierne helt sikkert hober sig op.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 51%

Barcelona 3. Trøje 2018/19 Børn

529,- DKK

259,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder