Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Ved ikke om Messi bliver klar

La Liga - 11. august 2019Valverde: Ved ikke om Messi bliver klar

Ernesto Valverde kunne fra sin plads på bænken i aftes se sine tre angribere score alle målene i 4-0-sejren over Napoli. Det var den sidste træningskamp inden der er point på spil på fredag, hvor man møder Athletic Bilbao på udebane.

Lionel Messi blev skadet på sin første dag efter sommerferien og mens klubben ikke har meddelt hvornår han er tilbage, så vurderes han ikke mange chancer til at nå at blive klar til den første ligakamp.

- Han er i gang med sin genoptræning, men jeg ved ikke om han bliver klar til den første kamp. Det ser svært ud, erkendte Valverde efter opgøret mod Napoli.

Heldigvis for Valverde scorede Griezmann, Suárez og Dembélé i går, så de har vist, at de har mål i støvlerne. Nu er spørgsmålet om Valverde starter med dem alle inde mod Bilbao, eller om han går mere defensivt til værks som det så ofte er set før med en 4-4-2-formation.

- Angribere får altid selvtillid når de scorer mål. Det er godt for dem alle tre, at de fik scoret. Jeg er glad for at alle angriberne scorede, inklusiv Griezmann, for han giver os meget i angrebet med sine bevægelser. Det er rigtig godt at se ham spille.

Kampen mod Athletic Bilbao spilles fredag aften klokken 21.00.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder