Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bayern er nøglen i Neymar-transferen

Transfermarked - 13. august 2019



Bayern er nøglen i Neymar-transferen

Hvis Neymar skal til FC Barcelona kræver det, at Bayern München bliver enig om en aftale af Philippe Coutinho. Sådan forlyder det i spansk presse i øjeblikket. Det var oprindeligt Tottenham, som var nøglen, men da de trak sig ud begyndte Bayern at røre på sig.

Selvom FC Barcelona skulle finde frem til en aftale med PSG, så kommer Neymar næppe til at løbe billigt rundt på Camp Nou. Han kræver en høj løn og den skal finansieres ved at man får en aftale i hus med Bayern, som betaler Coutinhos løn mens han spiller på Allianz Arena på et lejeophold.

Der er tale om en lejeophold af Coutinho men med muligheden for at købe ham fri næste år. Barca arbejder intenst på begge handler i håbet om, at puslespillet går op og mange peger på denne uge som værende afgørende, da det er i PSG's interesse at stoppe spørgsmål og fokus rettet mod Neymar, mens Barca nu skal i gang med sæsonen og derfor også vil have lagt låg på.

I Bayern München har man brug for kreative spillere. Senest tabte de 2-0 til Dortmund i den tyske Super Cup og her var det primært det chanceskabende spil, som led voldsomt. Tyskerne havde udset sig Manchester Citys Leroy Sané, men desværre gik han i stykker for nyligt og har pådraget sig en korsbåndsskade, som holder ham ude i adskillige måneder.



Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





FC Barcelona webshop

Spar 31%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder