Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

PSG: Der er forhandlinger

Transfermarked - 16. august 2019




Neymar er det helt store samtaleemne i alle fodboldaviser verden over. Brasilianeren ønsker at vende retur til FC Barcelona, og i går bekræftede Paris Saint-Germains sportsdirektør Leonardo, at der som bekendt er forhandlinger i gang, men at de ikke er avancerede.

Desuden har der været historier om, at Neymar er blevet ekskluderet fra PSG-truppen som følge af transfersituationen, men den historie skyder Leonardo ned.

- Det er kendt, at der er forhandlinger i gang omkring hans fremtid, men lige nu er der ingen avancerede forhandlinger, fortæller Leonardo og følger op:

- Neymar er ikke ekskluderet fra truppen. Det ærgerlige historier. Han træner følger et skræddersyet genoptræningsprogram. Han er stadig PSG-spiller, det skal man ikke glemme - og han har endnu tre år på sin kontrakt. Vi skal analysere situationen og finde en løsning før han kan spille igen.

- Jeg ved, at Neymar er en god dreng, men han har begået nogle fejl og nu skal vi løse situationen.

Transfervinduet i Frankrig og Spanien lukker den 2. september, så der er endnu rigeligt med tid til at finde en løsning, men naturligvis glæder det hverken Barca eller PSG, hvis man trækker den meget langt ud. Sæsonen er så småt i gang og for begge mandskaber handler det om at få ro på så man kan fokusere på spillet på banen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG: Der er forhandlinger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder