Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG: Der er forhandlinger

Transfermarked - 16. august 2019PSG: Der er forhandlinger

Neymar er det helt store samtaleemne i alle fodboldaviser verden over. Brasilianeren ønsker at vende retur til FC Barcelona, og i går bekræftede Paris Saint-Germains sportsdirektør Leonardo, at der som bekendt er forhandlinger i gang, men at de ikke er avancerede.

Desuden har der været historier om, at Neymar er blevet ekskluderet fra PSG-truppen som følge af transfersituationen, men den historie skyder Leonardo ned.

- Det er kendt, at der er forhandlinger i gang omkring hans fremtid, men lige nu er der ingen avancerede forhandlinger, fortæller Leonardo og følger op:

- Neymar er ikke ekskluderet fra truppen. Det ærgerlige historier. Han træner følger et skræddersyet genoptræningsprogram. Han er stadig PSG-spiller, det skal man ikke glemme - og han har endnu tre år på sin kontrakt. Vi skal analysere situationen og finde en løsning før han kan spille igen.

- Jeg ved, at Neymar er en god dreng, men han har begået nogle fejl og nu skal vi løse situationen.

Transfervinduet i Frankrig og Spanien lukker den 2. september, så der er endnu rigeligt med tid til at finde en løsning, men naturligvis glæder det hverken Barca eller PSG, hvis man trækker den meget langt ud. Sæsonen er så småt i gang og for begge mandskaber handler det om at få ro på så man kan fokusere på spillet på banen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

699,- DKK

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Spar 31%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder