Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG insisterer på Dembélé og Semedo

Transfermarked - 16. august 2019PSG insisterer på Dembélé og Semedo

Eric Abidal og Javier Bordas tog turen til Frankrig tidligere på ugen for at møde med Paris Saint-Germains Leonardo, hvor der blev talt om en mulig transfer af Neymar, som helt klart og tydeligt har givet udtryk for sit ønske om at vende tilbage til FC Barcelona.

Abidal havde derfor et par tilbud på hånden, som ledelsen hjemme i Barcelona havde godkendt. Her vækkede man PSG's interesse, men sjældent er det set, at man i en forhandling siger ja tak til første forslag. Naturligvis har PSG bedt om betænkelsestid for på den måde at skrue prisen op.

Ifølge L'Equipe er PSG's plan at hente Dembélé og Semedo til klubben fremfor Coutinho og Rakitic. Det ønsker Barca dog ikke. De er fast besluttet på at Dembélé er en spiller for fremtiden og at Semedo i denne sæson brager igennem, da han nu er førstevalg til højrebacken mens Roberto er rykket op på midtbanen.

Med Barcas klare nej, vil PSG nu forsøge at overtale Neymar til at blive. Selvom brasilianeren ikke ønsker det, så er sportsdirektør Leonardo klar til at give det et skud - for med gode præstationer kommer roserne, erklærede Leonardo i et interview i går.

Der venter et par intense uger med yderligere spekulationer og spørgsmålet ligner mere og mere hvor langt Barca tør gå for at hente Neymar hjem igen. PSG overgiver sig bestemt ikke let.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 45%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder