Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG insisterer på Dembélé og Semedo

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 16. august 2019PSG insisterer på Dembélé og Semedo

Eric Abidal og Javier Bordas tog turen til Frankrig tidligere på ugen for at møde med Paris Saint-Germains Leonardo, hvor der blev talt om en mulig transfer af Neymar, som helt klart og tydeligt har givet udtryk for sit ønske om at vende tilbage til FC Barcelona.

Abidal havde derfor et par tilbud på hånden, som ledelsen hjemme i Barcelona havde godkendt. Her vækkede man PSG's interesse, men sjældent er det set, at man i en forhandling siger ja tak til første forslag. Naturligvis har PSG bedt om betænkelsestid for på den måde at skrue prisen op.

Ifølge L'Equipe er PSG's plan at hente Dembélé og Semedo til klubben fremfor Coutinho og Rakitic. Det ønsker Barca dog ikke. De er fast besluttet på at Dembélé er en spiller for fremtiden og at Semedo i denne sæson brager igennem, da han nu er førstevalg til højrebacken mens Roberto er rykket op på midtbanen.

Med Barcas klare nej, vil PSG nu forsøge at overtale Neymar til at blive. Selvom brasilianeren ikke ønsker det, så er sportsdirektør Leonardo klar til at give det et skud - for med gode præstationer kommer roserne, erklærede Leonardo i et interview i går.

Der venter et par intense uger med yderligere spekulationer og spørgsmålet ligner mere og mere hvor langt Barca tør gå for at hente Neymar hjem igen. PSG overgiver sig bestemt ikke let.
Læs også
- Medie: Griezmann ønsker Neymar-transfer
- Barca kæmper: Vil have Neymar til sommer
- Neymar: Jeg ville ikke såre nogen
- Spansk medie: Neymar har sagsøgt Barca igen
- Piqué: Ville ændre vores lønvilkår for Neymar


Spar 30%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

479,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder