Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar presser Barca til højere bud

Transfermarked - 23. august 2019Neymar presser Barca til højere bud

Det har i spanske medier forlydt, at Barca skulle sende et bud afsted til Paris Saint-Germain denne fredag eftermiddag hvis de stadig vil gøre sig forhåbninger om at hente Neymar, men nu fortæller Mundo Deportivo, at det slet ikke er den franske klub, som har sat deadlinen.

I stedet er det Neymar, som har bedt Barca om at øge deres bud i håbet på, at PSG accepterer og at han endelig kan slippe fri fra den franske klub. RAC1 mente, at Barca skulle oppe deres tilbud inden i dag, og endnu er der ingen informationer herom.

I håbet om, at Juventus og Real Madrid holder sig på afstand, skulle Barca være klar til en sidste offensiv i jagten på Neymar men igen er spørgsmålet om PSG endelig overgiver sig. Den franske klub har i ugevis været stædig i forbindelse med et salg af deres verdensstjerne, men tiden løber snart ud.

Søndag aften er PSG på banen mod Toulouse på hjemmebane og inden da håber klubben på, at man har løst fremtiden for Neymar. Derfor kan denne weekend blive afgørende i Barcas jagt på at hente Neymar tilbage til Camp Nou, hvor han oplevede sine klart bedste år som professionel fodboldspiller.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

679,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder