Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar presser Barca til højere bud

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 23. august 2019


Neymar presser Barca til højere bud

Det har i spanske medier forlydt, at Barca skulle sende et bud afsted til Paris Saint-Germain denne fredag eftermiddag hvis de stadig vil gøre sig forhåbninger om at hente Neymar, men nu fortæller Mundo Deportivo, at det slet ikke er den franske klub, som har sat deadlinen.

I stedet er det Neymar, som har bedt Barca om at øge deres bud i håbet på, at PSG accepterer og at han endelig kan slippe fri fra den franske klub. RAC1 mente, at Barca skulle oppe deres tilbud inden i dag, og endnu er der ingen informationer herom.

I håbet om, at Juventus og Real Madrid holder sig på afstand, skulle Barca være klar til en sidste offensiv i jagten på Neymar men igen er spørgsmålet om PSG endelig overgiver sig. Den franske klub har i ugevis været stædig i forbindelse med et salg af deres verdensstjerne, men tiden løber snart ud.

Søndag aften er PSG på banen mod Toulouse på hjemmebane og inden da håber klubben på, at man har løst fremtiden for Neymar. Derfor kan denne weekend blive afgørende i Barcas jagt på at hente Neymar tilbage til Camp Nou, hvor han oplevede sine klart bedste år som professionel fodboldspiller.
Læs også
- Uenighed i ledelsen - Neymar eller Mbappé?
- Messi: Fulgte Neymar-forhandlingerne tæt
- Neymars far: Min søn blev rørt af situationen
- PSG i kovending: Vil af med Neymar uanset hvad
- Victor Font raser mod klubbens Neymar-jagt


Stream kampene
18/09 - 21:00 PSG - Real Madrid Anbefalet
18/09 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
18/09 - 21:00 Bayern München - Røde Stjerne
18/09 - 21:00 Atletico Madrid - Juventus Anbefalet

Ugens mest læste

Seneste nyheder