Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Neymar kræver 1,3 milliarder kr. i løn

Transfermarked - 23. august 2019Medie: Neymar kræver 1,3 milliarder kr. i løn

Der er mange penge i fodboldens verden og ingen tjener mere end Messi for sine færdigheder på banen. Argentineren tjener hvert år næsten 300 millioner kroner, og Neymar vil også lege med hvis han skal skifte PSG ud med FC Barcelona.

Det er La Sexta som denne fredag kan afsløre, hvad der tales om i de interne kroge i forbindelse med den mulige transfer fra PSG til Barca. Angiveligt ønsker Neymar en løn på 260 millioner kroner årligt (altså 40 millioner kroner mindre end Messi), men det skal ske på en 5-årig kontrakt hvilket får den samlede løn op på svimlende 1,3 milliarder kroner.

Det er en gigantisk investering for FC Barcelona, for der tales om en nettoløn hvilket betyder at bruttolønnen er langt højere og skaber yderligere komplikationer for klubben. Transferprisen kommer til at være ekstrem høj og lønnen for at have Neymar løbende bliver ligeledes høj. Derfor kræver det altså at ledelsen holder hovedet koldt og formår at strikke en plan sammen så korthuset ikke vælter - for det er ikke småpenge uanset hvor mange penge der så findes i fodboldens verden.

Neymar ønsker en hurtig afklaring og har derfor bedt Barca om at øge deres bud på ham således at PSG accepterer. Status er lige nu, at PSG afventer den næste offensiv fra den catalanske klub og så bliver det atter engang spændende at se, om Barca endelig kan få Neymar tilbage til klubben.

Til sammenligning med lønnen kan det nævnes, at Cristiano Ronaldo tjener 230 millioner kroner.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder