Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Instagram: Neymar likede et opslag fra Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 26. august 2019




PSG´s Neymar har tiltrukket sig enorm opmærksomhed efter en aktion på Instagram, hvor brasilianeren "likede" et opslag fra Barcas dobbelte målscorer mod Betis, Antoine Griezmann.

PSG´s utilpasse stjerne-spiller sættes konstant i forbindelse med et skifte til FC Barcelona, men også til Real Madrid hvor den spanske hovedstadsklub forsøger at udfylde det tomrum som er skabt efter at en vis portugieser forlod den spanske hovedstad.

Men hvis man dømmer ud fra Neymars aktiviteter på det sociale medie, Instagram, er der vist ingen tvivl om hvilken lufthavn Neymar skal hente sin kuffert fra i Spanien.

Billedet nedenfor er gået viralt på nettet, efter at Antoine Griezmann jo naturligvis fejrede sejren over Betis og sine to scoringer ved at poste et billede på Instagram - men hvor franskmandens, måske, kommende angrebs-kollega, ud af det blå, valgte at "like" opslaget.

Midt i en yderst turbulent transfer-saga mellem PSG og Barca, kan man tolke Neymars Barca-like som et forsøg på, endnu en gang, at erklære sin kærlighed til sin tidligere klub.

Se billedet herunder

Instagram: Neymar
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Instagram: Neymar likede et opslag fra Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder