Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG truede Barca med Reals Mbappé-interesse

Transfermarked - 6. september 2019
PSG truede Barca med Reals Mbappé-interesse

Da FC Barcelona i løbet af de seneste mange uger var ude efter Neymar, blev de konstan mødt af en smækket dør. Der var adskillige møder mellem parterne og mens Barca var enig med Neymar, kunne catalanerne ikke enes med PSG hvorfor handlen aldrig blev til noget.

Nu viser det sig, ifølge Sport, at PSG truede FC Barcelona ved at fortælle om Real Madrids enorme interesse i Kylian Mbappé. PSG var aldrig interesseret i at sælge Neymar - baseret på de enorme bud fra Barca, som de afviste - men de mindede catalanerne om, at deres madrilenske venner oprigtigt er interesseret i Mbappé.

Til næste år forventes Real Madrid-præsident Florentino Perez har hive tegnebogen frem og byde helt enormt på det unge stjerneskud. Mbappé er ligeledes Zinedine Zidanes favoritspiller som der er mulighed for at hente. Der venter altså en spændende sommer, da Barca angiveligt ikke har tæntk sig at droppe Neymar - de vil fortsat have ham, om det bliver til januar eller næste sommer er ikke til at vide.

Skulle Barca få fingrene i Neymar samtidig med at Real Madrid får fingrene i Mbappé, så bliver det ekstremt spændende at følge med i PSG's transfervindue, som mister to voldsomme kræfter i offensiven.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder