Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Victor Font raser mod klubbens Neymar-jagt

Transfermarked - 6. september 2019




Victor Font raser mod klubbens Neymar-jagt

FC Barcelonas jagt mod Neymar sluttede for få dage siden, da transfervinduet smækkede i. Catalanerne havde ikke midlerne til at overbevise PSG - eller også var det ikke muligt, og man forsøgte at smide alt for meget efter Neymar. Spørger man præsident-kandidaten Victor Font, så har det været totalt hovedløst fra FC Barcelonas side.

- Jeg forstår simpelthen ikke, hvad der er sket - eller hvordan nogen kunne gå så langt - og hvorfor. Jeg har allerede forklaret, at Neymars tid i FC Barcelona er forbi og at et comeback af ham kun hjælper på kort sigt, fortæller Font og udtaler yderligere:

- Det er endnu et eksempel på totalt mangel på forståelse over for sådan en stor klub. De tilbød Ousmane Dembélé og jeg ved ikke hvor mange andre spillere. Det har været fuldstændig hovedløst set fra et institutionelt synspunkt.

- Hver gang, jeg har får mulighed for at høre om klubbens status, så gør jeg det. Men hvad er sandheden omkring klubbens gæld? Hvor meget skylder klubben og til hvem?

- Spillerne får konstant lønforhøjelser, som også er der når den nuværende bestyrelse træder af. Og lad os absolut ikke tale om fremtidens Camp Nou - der er ingen ressourcer.

- At forbedre holdet med Neymar ved at gældsætte sig giver overhovedet ingen mening. Og jeg har endnu ikke talt om det vigtigste element i hele sagen: Neymar sagsøgte klubben!

- Som Barcelona-medlem er vi alle bekymrede for fremtiden. Sådan er livet.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder