Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur og Brasilien delte med Colombia

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 7. september 2019


Arthur og Brasilien delte med Colombia

Siden Arthur skiftede til FC Barcelona er han blevet fast mand på det brasilianske landshold. Midtbanespilleren var også med i nat, da Brasilien på Sun Life Stadium delte 2-2 med Colombia i en venskabskamp, som blandt andet bød på comeback til Neymar.

Arthur var med i startopstillingen og kunne efter små 20 minutter se Casemiro heade Neymars hjørnesparksindlæg i kassen til 1-0. Men det varede ikke længe før end Colombia begyndte at røre på sig og så kom der underholdning for alle pengene.

Først begik Alex Sandro straffespark, som Luis Muriel sikkert sendte ind bag Ederson Moraes. Det skete bare fem minutter efter Brasiliens føringsmål. Og 10 minutter senere stod der så 1-2 på måltavlen, da Luis Muriel blev sendt ind i feltet og bragede kuglen op i hjørnet.

Brasilien lagde sig dog ikke ned og et kvarter inde i anden halvleg modtog Neymar en bold på tværs af feltet og sendte den sikkert i netmaskerne til 2-2. Barca-ejede Coutinho fik 80 minutter på banen mens Arthur spillede hele kampen. De kunne ikke hjælpe Brasilien til sejr og ser nu frem til kampen mod Peru på onsdag, hvor man mødes på LA Memorial Coliseum - ligeledes en venskabskamp.
Læs også
- Argentina kunne uden Messi - Arthur bænket
- Arthur: Alle vil elske Neymar i Barcelona igen
- Coutinho og Arthur håber på Neymar
- Arthur skadet - tvivlsom til Copa America
- Arthur: På landsholdet er jeg mere fri


Stream kampene
18/09 - 21:00 PSG - Real Madrid Anbefalet
18/09 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
18/09 - 21:00 Bayern München - Røde Stjerne
18/09 - 21:00 Atletico Madrid - Juventus Anbefalet

Ugens mest læste

Seneste nyheder