Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Trods alt gode nyheder for Samuel Umtiti

Skader - 9. september 2019




Samuel Umtiti håbede på en god sæsonstart efter en rigtig skuffende afslutning på sidste sæson. Sådan er det dog ikke gået og i stedet har han set til fra sidelinjen i FC Barcelonas første tre ligakampe og lige da han blev udtaget til det franske landshold - på bekostning af Laporte - blev han selv skadet.

Inden Frankrigs kamp mod Albanien bekræftede Frankrig, at Umtiti havde slået sin ene fod. Derfor blev han sendt hjem til Barcelona, hvor han i dag blev undersøgt. Her kunne klubben trods alt melde ud, at der ikke er tale om en decideret skade, men blot et slag og derfor er der ikke tale om en længere pause.

For Umtiti handler det om at komme i aktion og finde glæden igen, men der er tunge udsigter til det. Clement Lenglet sidder tungt på pladsen ved siden af Gerard Piqué i midterforsvaret og derfor må Umtiti se til fra sidelinjen når Valverde sender sine tropper i kamp.

Umtiti blev for tre år siden hentet for bare 25 millioner euro i Lyon og spillede to forrygende sæsoner før en knæskade satte en stopper for det. Siden skaden har man i Barcelona være varsom omkring franskmanden og han har siden da ikke haft de bedste omstændigheder til at komme i aktion igen.

Alt tyder på, at han sidder over mod Valencia på lørdag, men det vurderes også kun til at være den eneste kamp, som han misser på grund af sin belastede fod. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Trods alt gode nyheder for Samuel Umtiti

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder