Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG i kovending: Vil af med Neymar uanset hvad

Transfermarked - 11. september 2019PSG i kovending: Vil af med Neymar uanset hvad

FC Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu forsikrede for få dage siden, at klubben ikke vil gå efter Neymar når transfervinduet åbner til januar. Desuden slog han fast, at Neymar ikke var en del af transferplanen, men at han blot var en mulig ekstra tilgang, da døren åbnede op for et skifte. Af den grund er man i Barca tilfredse med transfersituationen selvom Neymar ikke kom i hus.

Det var kun Matthijs de Ligt, som var på transferlisten, som FC Barcelona ikke fik fingrene i. Men nu forlyder det i fransk og spansk presse, at PSG-sportsdirektøren Leonardo er træt af hele situationen og her efter at transfervinduet er lukket, at han klar til at opgive Neymar til januar.

Real Madrid nævnes igen i denne sammenhæng, da det menes, at Florentino Perez (Real Madrid-præsident, red.) er i konstant snak med Neymars bagland om en mulig transfer. Historien er dog, at Neymar kun ønsker at skifte til FC Barcelona og derfor kan det vurderes til spildt arbejde, at Real Madrid holder sig tæt på ham.

Det bliver derfor spændende at følge transfervinduet om ganske få måneder, da Neymar igen kommer til at spille en stor rolle. Om Barca ombestemmer sig og alligevel går efter ham, eller om de har smækket døren i, som Bartomeu har udtalt, må tiden således vise.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder