Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Umtiti har misset 57 kampe til skader

Skader - 14. september 2019




Da Samuel Umtiti skiftede fra Lyon til FC Barcelona gik han hurtigt hen og blev til en af de bedste forsvarsspillere i verden. Sammen med Piqué formåede han at lukke godt af bagude, men i løbet af det seneste år har det taget en voldsom drejning.

I sommerens transfervindue havde Umtiti muligheden for at skifte klub, men han var sikker på, at han ville vende endnu stærkere tilbage i Barcelona, få spilletid og endelig komme ind i sin rytme igen. Men sådan er det ikke gået og nu må han vente mere end en måned før han kan begynde at trække i Barca-trøjen igen.

I går blev han meldt skadet i 5-6 uger og dermed misser han op mod ni kampe. Det betyder, at han i sin Barca-tid runder 57 kampe på grund af skader. Sidste sæson var klart den værste, da han missede hele 28 kampe efter sin knæskade. Han var egentlig på vej tilbage, men blev så i træningen forud for sin comeback-kamp mod PSV.

Samuel Umtitis skader
2016/2017: Misset 8 kampe
2017/2018: Misset 12 kampe
2018/2019: Misset 28 kampe
2019/2020: Kommer til at misse op mod 9 kampe

Det er altså ikke glæden, som hærger omkring Umtitis hjem i disse dage og med endnu en skade må han ned i gear og fokusere på sin genoptræning alt i mens han kan se Clement Lenglet fortsætte sit flotte spil for Barca - og for Frankrig, hvor Lenglet har snuppet Umtitis plads i forsvaret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti har misset 57 kampe til skader

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder