Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Umtitis hus blev røvet under Valencia-kampen

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 16. september 2019




FC Barcelonas franske forsvarsklippe Samuel Umtiti er ramt af en bølge fyldt med uheld for tiden. Midtstopperen har døjet meget med skader de seneste par sæsoner.

Han var i færd med at kæmpe sig tilbage på FC Barcelona-mandskabet, inden han for en uge siden blev skadet, da han repræsenterede hjemlandet Frankrig i landskamppausen.

Samuel Umtiti sidder derfor ude med en fodskade i op til seks uger. Han overværede derfor lørdagens brag mod Valencia på tribunen på Camp Nou. Mens Samuel Umtiti sad godt til rette i sæderne på Camp Nou, så foregik der ulovlige ting i hans hus i Barcelona.

Fire maskerede mænd brød ind og tog Samuel Umtitis ejendele. Naboerne ringede til politiet, da de så, at hoveddøren var efterladt åben. De fire mænd var dog stukket af, inden politiet ankom. De arbejder lige nu på at finde frem til gerningsmændende.

Jordi Alba og Arthur har også været udsat for røverier, mens de har været til kamp. Jordi Alba valgte efterfølgende at flytte. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtitis hus blev røvet under Valencia-kampen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder