Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hoeness skyder med skarpt mod Ter Stegen

Nyheder - 19. september 2019Hoeness skyder med skarpt mod Ter Stegen

Når FC Barcelona spiller er Marc-André ter Stegen uden tvivl starter, men når Tyskland spiller, så må den tyske keeper se sig degraderet til andetvalg bag Manuel Neuer. Mange fodboldfans forstår ikke den beslutning af landstræner Joachim Löw, men Bayern-præsident er absolut ikke vild med Ter Stegens seneste udmelding.

- Det gør mig skør. Jeg yder mit allerbedste, men alligevel er det ikke nok. Mit mål er at være førstemålmand og vinde titler med Tyskland. Jeg må fortsætte med at arbejde hårdt og have ambitioner om at få spilletid, fortalte Ter Stegen for nyligt i et interview.

Uli Hoeness svarer igen
- Manuel Neuer var den bedste målmand igennem mange år. Han var skadet i noget tid, men det er klart, hvis han vender tilbage til sit normale niveau, så er der ingen diskussion: Han kan kun være nummer 1.

- Jeg håbede på mere støtte fra det tyske fodboldforbund, som vi tidligere har haft problemer med. Jeg husker hvordan tre af vores spillere (Bayern-spillere) blev sparket ud af landsholdet på en dårlig måde. Hvad der sker med Neuer er det samme.

- Jeg fatter ikke, at der ikke bliver reageret på, at en spiller går ud i offentligheden med et emne, som han bør have talt med træneren om. Det er ikke i orden.

- Vi har vores mening, og vi tillader simpelthen ikke at det sker igen, at vores spillere bliver ramt uden grund. Ter Stegen er en god målmand, men Neuer er meget bedre og han har mere erfaring. Der er slet ingen diskussion om det.

- Ingen kan være i tvivl om, at Neuer er Tysklands bedste målmand. Neuer kan spille så længe han er rask. Han vil altid være den bedste.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder