Annonce


Annonce

Annonce

Messi talte med pressen efter FIFA The Best

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 24. september 2019




FC Barcelonas troldmand Lionel Messi tog i aftes The Best-titlen til FIFA Award. I den forbindelse tog argentineren sig tid til at tale med pressen. Her blev han spurgt ind til flere ting. Blandt andet FC Barcelona-madskabets nuværende form. I den hjemlige La Liga har Lionel Messi og co. fået en elendig sæsonstart, hvor holdet har smidt point til undertippede hold som Athletic Bilbao, Osasuna og Granada.

- Vi er startet utroligt dårligt. Vi har haft svært ved at skabe chancer, og vi har givet vores modstandere for meget plads i vores egen ende. Sæsonen er selvfølgelig lige begyndt, men vi er nødt til at reagere på det nu. Der er ingen tid at spilde. Jeg er dog overbevist om, at vi kommer til at forbedre os fra nu af, lød det fra Lionel Messi.

Argentineren har siddet ude gennem længere tid. Han er så småt på vej tilbage, hvor han kan spille en hel kamp, men der mangler stadig lidt.

- Jeg bliver bedre for hvert indhop jeg får. Der er ingen grund til at forhaste noget. Det er dumt at tage chancer, for lægerne har fortalt, at det kan forværre det hele, sagde Lionel Messi.

I fraværet af Lionel Messi har kun 16-årige Ansu Fati fået chancen af cheftræner Ernesto Valverde. Han har i den grad grebet den med både mål og assist. Lionel Messi har set ham fra tribunen, og han er også imponeret over stortalentet.

- Han overraskede mig første dag på træningsbanen. Han fik sin debut den efterfølgende dag. Han har nogle enestående kvaliteter, men vi må ikke ligge et for stort pres på ham. Vi skal hjælpe ham og sørge for, at han bliver ved med at udvikle sig i den rigtige retning. Han har ihvertfald hvad der skal til for at blive en stor profil i klubben, fortalte Lionel Messi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi talte med pressen efter FIFA The Best

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder