Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Spiller Todibo på onsdag mod Inter?

Champions League - 29. september 2019




Clement Lenglet har været Geard Piqués faste makker i det centrale forsvar efter at Samuel Umtiti i sidste sæson bøvlede med en knæskade og lige siden har haft problemer med at komme tilbage. Umtiti er da også skadet i øjeblikket og med et rødt kort til Lenglet i går, kan det være chancen for unge Jean-Clair Todibo.

Lenglet fik to gule kort mod Getafe i går og det betyder, at han er ude mod Sevilla næste weekend. Han er dog spilleberettiget onsdag aften når Inter kommer forbi Camp Nou i Champions League, men spørgsmålet er om Ernesto Valverde allerede fra den kamp satser på Todibo således han er klar til opgøret mod Sevilla.

Da Lenglet modtog sit røde kort mod Getafe, holdt Valverde vejret på sidelinjen i kampens sidste fase. Et gult kort til Piqué havde nemlig betydet, at han også ville være i karantæne mod Sevilla på grund af for mange gule kort, men han formåede at spille en koncentreret kamp og er altså klar til kampen mod Sevilla.

Det er bestemt ikke et let oktober-program, som FC Barcelona indleder mod Inter. For udover at spille mod italienerne, så møder man også Sevilla, Slavia Prag ude samt Real Madrid. Hele seks kampe afvikles næste måned og forsvare får sit at se til med Lenglet, Umtiti og Alba ude mens offensiven har døjet med skadesproblemer hele sæsonen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spiller Todibo på onsdag mod Inter?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder