Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Ville ændre vores lønvilkår for Neymar

Transfermarked - 31. oktober 2019Piqué: Ville ændre vores lønvilkår for Neymar

FC Barcelonas spillere gør alt for at hjælpe klubben. Det kan Piqué bekræfte, da han onsdag talte med El Larguero. Her fortalte han, at spillerne var klar til at ofre en lønændring for at få Neymar til klubben.

Det hænger sammen med Financial Fairplay, og at det udelukkende var af økonomiske årsager, at Barca ikke kunne hente Neymar i sommers. Spillerne i Barca var klar til at afsætte noget af deres løn, så Barca kunne hente Neymar. Og derefter få den afsatte løn tilbage løbende startende fra 2020.

- Vi kom med idéen om, at vi ville ændre vores lønningsvilkår hvis det kunne hjælpe. Vi vidste, at det var et økonomisk problem og vores forhold til præsidenten er rigtig godt.

- I stedet for at modtage vores løn som normalt, ville det blive overført til de kommende år så Neymar kunne komme. Det var vores idé for at få ham til klubben.

- Vi går alle hånd i hånd med klubben og hvis vi kan hjælpe, så gør vi det, fortalte Piqué.

Det endte som bekendt med at Neymar ikke kom til FC Barcelona selvom det længe lignede det. I stedet er han at finde i PSG og spanske medie melder af og til, at klubben har tænkt sig at hente Neymar til januar eller næste sommer.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder