Annonce


Annonce

Annonce

Messi jagter Lewandowski

Toplister - 5. november 2019




Lionel Messi er den store målbomber hos FC Barcelona, men manglen på kreativitet fra de øvrige spillere har fået ham tilbage i banen således at han også kan smide den afgørende aflevering. Det til trods holder han et ufatteligt snit når det kommer til mål.

Han er dog bag Robert Lewandowski på flest mål i 2019. Bayern München-spilleren, som skal have ny træner efter at Kovac blev fyret, har scoret 38 mål i år og det er flere end hvad Lionel Messi kan præstere. Argentineren missede nogle kampe til skade i starten af sæsonen, men er så småt ved at komme efter det tabte og der venter en spændende duel mod årsskiftet.

Mens Lewandowski har scoret i samtlige Bundesliga- og Champions League-kampe i denne sæson og sidder på 38 mål, har Lionel Messi scoret 36 mål og er altså kun to mål fra at udligne den polske målmager. Derfor bliver det ekstremt spændende at følge afgørelsen for resten af året. På tredjepladsen finder man Kylian Mbappé, som også kun lige er vendt tilbage fra en skade. Franskmanden har nettet 31 mål og er altså fem bag Messi og syv bag Lewandowski.

Messi får chancen for at udbygge sit måltotal i aften når Slavia Prag gæster Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi jagter Lewandowski

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder