Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen har døjet med en skade i et år

Skader - 26. november 2019Ter Stegen har døjet med en skade i et år

Marc-André ter Stegen er uden tvivl blandt verdens bedste målmænd, men tyskeren kæmper med nogle problemer, som han har haft i et års tid. Ifølge Catalunya Radio bliver keeperen behandlet hver anden uge, men han er ikke den eneste i truppen, som konstant døjer med problemer.

Er man fodboldspiller, så ønsker man altid at spille. Men når man er skadet, kræver det god tid til at komme sig helt således man ikke får et tilbageslag. Så slemt står det dog ikke til med Ter Stegen, som til trods for skadesproblemer konstant spiller for FC Barcelona. Catalunya Radio melder ikke hvilken type problemer han har, men der er tale om decideret ubehag.

Desuden meddeles det, at flere spillere i truppen ligeledes har døjet med ubehag i over et år, som de også bliver behandlet for hver anden til tredje uge. Det er absolut ikke gode nyheder, men omvendt står det tydeligvis ikke slemt til siden klublægerne uge efter uge lader spillerne få minutter i benene uden at de bliver så slemt skadet, at de må sidde ude.

Det ses dog tit med fodboldspillere, at man til trods for ubehag får lov til at spille. F.eks. har Bayern Münchens Robert Lewandowski over en længere periode spillet med en mindre skade, som kræver en operation, men det er af så mild grad, at han sagtens kan spille og har planlagt sin operation til julepausen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder