Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde om Vidal: Vi må se

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 1. december 2019Valverde om Vidal: Vi må se

Arturo Vidal lagde ikke skjul på, at han ønsker sig en vigtigere rolle på holdet i takt med at han får mere spilletid. Ernesto Valverde kan dog ikke love ham det, og derfor har chileneren gjort det klart over for sin agent, at han skal kigge sig om efter nye klubber.

Vidal er ikke bange for at smutte allerede om en måned når transfervinduet åbner. Det virker usandsynligt, men chancen er der og han kræver spilletid for at blive i klubben. Lørdag blev Valverde spurgt ind til Vidals udtalelser.

- Jeg tror ikke, at han sagde det for at presse os. Det var en personlig holdning, tror jeg. Vi har vigtige kampe inden januar og han er en spiller, som passer godt ind, forklarede Valverde og fulgte op:

- Vi er glade for Vidal. Da han ankom til FC Barcelona, kom han til et hold, som netop havde vundet The Double og derfor ikke ville spille hele tiden. Transfervinduet er stadig ikke åbnet - så vi må se, hvad der sker.

Valverde har sagt 'vi må se' om flere spillere, da han naturligvis ikke kan give et konkret svar om en spiller bliver eller ej, men han efterlader bestemt ikke meget tillid til spillerne ved sine pressekonferencer. Ofte handler det bare om at give et hurtigt svar og komme videre i teksten.

I aften er FC Barcelona på besøg hos Atletico Madrid og her forventes Vidal at starte, da madrilenerne er kendt for deres fysiske spil. Det kan Vidal stå imod.
Læs også
- I dag besluttes Vidals og Rakitic' fremtid
- Sjov video: Vidal kunne ikke snyde Setién
- Arturo Vidal ser ud til at blive i Barca
- Medie: Arturo Vidal er urørlig
- Vidal viste igen sin vigtighed for holdet


Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder