Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Carles Alena tæt på ny klub

Nyheder: Af Sajad Koftan - 6. december 2019
Medie: Carles Alena tæt på ny klub

FC Barcelona og Getafe er tæt på at nå til enighed om en låneaftale omhandlende Barcas vante udskifter, Carles Alena, som jo kæmper for at få spilletid under træner Ernesto Valverde.

Getafe henvendte sig selv til Barca i håb om at charmere sig ind på det 21-årige midtbanetalent, som Madrid-klubben ønsker at tilknytte på en aftale for resten af indeværende sæson.

Og calatanerne vil gerne låne ud.

Ifølge det spanske medie, AS, vil Alena dog væbne sig med tålmodighed eftersom spilleren kun vil skifte til Getafe, hvis klubben formår at kvalificere sig til den næste runde i Europa League turneringen.

- Hvis vi slår Krasnodar den 12 december, så er der mulighed for at forstærke holdet efterfølgende, sagde Getafes præsident, Angel Torres.

- Vi ville have haft Alena til klubben for to år siden men missede muligheden, da Rafinha blev skadet for Barcelona da vi var midt i forhandlingerne nærmest. Så var Barcelona nødsaget til at beholde Alena.

- Det er ikke første gang at Alena er i fokus hos os. Det hele kommer an på Barcelona og om spilleren selv har lyst til at spille for os, sagde præsidenten til mediet.

Carles Alena kom til FC Barcelona og La Masia akademien allerede som syv-årig, hvor talentet imponerede gennem ungdomsrækkerne.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder