Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Spansk medie: Neymar har sagsøgt Barca igen

Nyheder: Af Sajad Koftan - 13. december 2019Spansk medie: Neymar har sagsøgt Barca igen

Ifølge det spanske medie, El Mundo, har PSG´s brasilianske stjerne, Neymar, endnu en gang valgt at lægge sag an mod sin tidligere klub, FC Barcelona, som han mener her handlet "i dårlig tro", efter skiftet til Frankrig.

Neymar vil have penge fra Barca - nærmere betegnet omkring 26 mio. kr.

Spilleren mener at catalanerne ikke har opfyldt kontraktens betingelser, da den tidligere Santos-stjerne forlod Spanien til fordel for et liv i Frankrig.

Ifølge mediet har Neymar-lejren nu indledt et nyt juridisk angreb mod Barca, hvor brasilianerens repræsentanter nu forlanger omkring 26 mio. kr.

Mediet hævder at Neymar selv skulle have indvilget i at droppe sagen, hvis Barca havde hentet ham tilbage til Camp Nou i sommers - en aftale som jo faldt til jorden.

Kernen i anklagen omhandler Neymars manglende loyalitets-bonus da PSG-kontrakten blev underskrevet - et beløb som angiveligt ikke er blevet udbetalt af den catalanske storklub, ifølge Neymar.

Neymar har allerede en anden sag kørende mod Barcelona, som omhandler den manglende bonus-udbetaling fra catalanerne, efter at PSG-kontrakten blev underskrevet.

Men efter skiftet til PSG var faldet på plads, annoncerede Barca at man ikke havde i sinde at udbetale bonus-penge til Neymar - en udmelding som medførte et jordskælv af en reaktion fra den brasilianske landsholdsspillers lejr.

På trods af alt dette, forsøgte Barca at hente Neymar tilbage til klubben i sommers - som viste sig at blive for stor en mundfuld rent økonomisk.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

629,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder