Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Riquelme vil hente Vidal til Boca Juniors

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 24. december 2019




Den tidligere FC Barcelona-spiller og fodboldlegende Juan Román Riquelme vil gerne hente Arturo Vidal til Boca Juniors. Riquelme sidder som vicepræsident i den argentinske storklub. Klubben er en af de største i Sydamerika, og har haft navne som Diego Maradona og netop Juan Román Riquelme på holdkortet. Hovedstadsklubben blev skuffende kun nummer 3 i den argentinske Superliga sidste sæson. Det vil klubben gøre om på denne sæson, men finder sig i øjeblikket på en andenplads i ligaen. Vidal vil tilbyde klubben en erfaren verdensklasse midtbanespiller.

Det er det argentinske medie Infobae som bringer nyheden. De skriver Riquelme og Boca Juniors' drøm er at inkorporere Vidal i truppen. Desuden vil de ikke gå efter at overtale Vidal økonomisk, men Boca vil derimod tilbyde Vidal er absolut lederstilling i klubben, og anvende Vidal som pejlemærke for fodboldklubben. Riquelme vil gøre Vidal til en slags maskot for klubben og byen Buenos Aires. Boca værdsætter Vidals evner på fodboldbanen, men ser hans lederevner og personlighed som endnu mere værdigfulde. Vidal er kendt som en kæmpe personlighed, og vil helt sikkert kunne få et argentinsk omklædningsrum til at koge, hvilket er meget værdsat i sydamerikansk fodbold.

Arturo Vidal udtalte sig om Boca Juniors nogle år tilbage
- Jeg vil gerne spille for Boca. Man kan se når spillerne går ind på banen træder de ind i et andet univers. Det er et af de vigtigste hold i Sydamerika og enhver spiller vil gerne dertil.

Arturo Vidal har været meget i mediernes søgelys efter hans mangel på spilletid denne sæson. Chileneren har spillet 19 kampe denne sæson - i alt 524 minutter, hvilket knap er 6 fulde kampe. Midtbanemoteren er altså benyttet mest som indskifter grundet hans høje intensitet og aggressivitet. Han har til gengæld scoret hele 5 mål og lagt op til et enkelt, hvilket er ekstraordinært tager du hans spilletid i betragtning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Riquelme vil hente Vidal til Boca Juniors

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder