Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Todibo vil gerne lejes, men uden købsklausul

Transfermarked: Af Rasmus Halby - 2. januar 2020Todibo vil gerne lejes, men uden købsklausul

© Mundo Deportivo


Jean-Clair Todibo ønsker selv en lejeaftale for at få spilletid, og dermed vokse som fodboldspiller. Barcelona og Todibo skulle herfor være blevet enige om, at lejeaftalen ikke skal involvere en købsklausul. Ifølge Mundo Deportivo er Todibos fremtid på plads senest d. 10 januar. Barcelona er i øjeblikket uenige om de tror på Todibo på lang sigt, og her vil en lejeaftale med spilletid kunne få hans markedsværdi til at stige. Derfor er denne aftale positiv for Barcelona, da han både får spilletid og mulighed for udvikle sig, og også får en højere markedsværdi til et eventuelt fremtidigt salg.

Todibo har ikke fået mange minutter denne sæson, men i de få kampe han har spillet har han set godt ud - han blev blandt andet i manges øjne kampens spiller ude mod Inter i Champions League. Nu skulle den unge franskmand selv ønske en lejeaftale for at afprøve sine kræfter på nyt territorium.

Nye klubber blander sig hele tiden i kampen om den 20-årige forsvarsspiller, og senest er det klubberne Everton, Schalke 04 og Hertha Berlin som har blandet sig. Favoritterne er dog stadig AC Milan og Bayer Leverkusen, som har udvist størst interesse. Desuden er Wolverhampton, Southampton, Watford og Monaco interesserede.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 54%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder