Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

AC Milan er i Barcelona for at overbevise Todibo

Transfermarked - 4. januar 2020AC Milan er i Barcelona for at overbevise Todibo

© Valenti Enrich


Jean-Clair Todibo får ikke meget spilletid i FC Barcelona og derfor har AC Milan set sig varme på den unge franskmand, som trods alt har gjort det godt når han har fået spilletid i Barca. AC Milans sportsdirektør Frederic Massara har netop været i Barcelona, hvor han mødtes med Todibo.

Her handlede det om at forsøge at overbevise Todibo om et skifte og det siger meget, at sportsdirektøren tager turen for at mødes med spilleren. Der er en oprigtig interesse fra AC Milan og FC Barcelona har ligeledes godkendt transferen hvorfor det nu kun er op til Todibo at beslutte sig.

Efter at have hentet Zlatan Ibrahimovic tilbage til klubben er AC Milan fortsat på jagt efter at forstærke sig her i januar. Todibo er tydeligvis ikke i Valverdes planer og AC Milan håber således at man kan udnytte muligheden til at hente en stærk spiller meget billigt.

Todibo har udtalt, at han ikke har tænkt sig at forlade FC Barcelona hvorfor AC Milans sportsdirektør tog turen til Spanien for at smøre forsvarsspilleren. Der er ikke noget at hente for Todibo i Barca så længe Valverde er træner, men til gengæld kan AC Milan love ham langt mere spilletid i Italien.

FC Barcelona ønsker at få penge ud af en eventuel handel og har derfor - umiddelbart - valgt at afvise en lejeaftale men i stedet valgt en lejeaftale med købsoption således at man kan skovle penge ind i tilfælde af at AC Milan ser Todibo som en permanent løsning.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder