Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Nyt VAR-forsøg til Super Cuppen

Spansk Supercup - 7. januar 2020




Super Cuppen burde fylde meget i Spanien i disse dage, men toppen af spændingen er blevet kappet efter at det kom frem, at man har rykket kampene til Saudi Arabien. Ikke desto mindre skal et helt nyt format tages i brug og desuden vil man leget lidt med VAR-metoderne.

VAR er ligesom La Liga også blevet en del af den spanske Super Cup. Derudover har man valgt, at det, som dommerne i VAR-rummet ser på skærmen, det kan tilskurerne på stadion også se på den store skærm på stadion. Det giver et mere transparent billede af dommerarbejdet.

I La Liga får man blot afgørelsen at kende, men man får ikke lov til at se, hvad VAR-dommerne vurderer udfra. Men det vil man forsøge i løbet af de kommende tre Super Cup-kampe.

Derudover har man også installeret mållinjeteknologi som gør, at dommeren straks får besked hvis bolden er over stregen. Det kan man naturligvis også spotte gennem VAR, men i dette tilfælde er mållinjeteknologi langt hurtigere - hvilket meget i øvrigt er i forhold til VAR.

Mållinjeteknologi er ikke en del af La Liga hvorfor det bliver et nyt forsøg.

Der bliver altså forsøgt et par ting, som man forhåbentlig kan tage med hjem til Spanien for at kunne implementere det i La Liga og forbedre turneringen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nyt VAR-forsøg til Super Cuppen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder