Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bartomeu: Setién troede aldrig han ville blive valgt

Nyheder - 15. januar 2020




Quique Setién blev den udvalgte til at tage over for Ernesto Valverde, som mandag blev fyret i FC Barcelona. Setién selv havde aldrig troet, at han en dag skulle træne Barca, men Bartmoeu fortæller, at der faktisk slet ikke var taget en beslutning før bestyrelsesmødet var slut.

Bartomeu forklarede på sit pressemøde i forbindelse med præsentationen af Setién, at klubben havde talt med flre trænere, men at Setién først fik at vide, at han var den udvalgte mandag. Den dag gik han rundt i sin landsby med køer. Men pludselig stod han som cheftræner i FC Barcelona.

- Vi talte med Setién et par dage forinden omkring muligheden for at træne FC Barcelona. Han sagde, at han vidste, at han var på listen, men at han aldrig havde troet, at han ville blive valgt, fortæller Bartomeu til Sport og følger op:

- Da bestyrelsesmødet sluttede, ringede vi til Setién og fortalte ham, at han var den udvalgte. Derfor var der forvrring omkring dagene; han talte om dét opkald. For frem til afslutningen af bestyrelsesmødet, var der ingen beslutning. Abidal og Planes satte Setién ind i billedet med deres forslag.

- Bestyrelsen godkendte, og Setién blev ringet op for at få nyheden om, at han var den udvalgte. Han vidste intet før mandag aften, forklarer Bartomeu yderligere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu: Setién troede aldrig han ville blive valgt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder