Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Quique Setién: Ville gerne tilbage til Barca

Nyheder - 31. december 2020




Quique Setién var blandt de foretrukne til trænerjobbet i Barca blandt klubbens fans, da Ernesto Valverde var på vippen til at blive fyret. Setién havde vist hvor god en træner han var med Real Betis, men det blev aldrig til nogen succes i Barca. Faktisk det stik modsatte.

Valverde efterlod ellers Barca på førstepladsen i ligaen, men den formåede Setién ikke at holde fast i sammen med sine spillere. Efter nogle smertefulde kampe ovenpå en trist start med Covid-19 og lockdown, formåede Setién aldrig at sætte sit præg på Barca. Det endte med at man blev ødelagt af Bayern München med 8-2, og det blev den sidste kamp for Setién, som blev fyret af Bartomeu før Koeman blev ansat.

Efter sin fyring valgte Setién at sagsøge klubben, da Bartomeus ledelse aldrig officielt fyrede Setién før der var gået en måned efter at man ellers havde offentliggjort fyringen af træneren. Desuden modtog Setién og hans team ikke de penge, som man ifølge kontrakten skulle modtage ved en fyring. Det til trods kunne Setién sagtens finde på at vende retur til Barca.

- Oplevelsen var ekstraordinær. Det er sandt, at vi ikke kom til at nyde så meget af det, som håbet efter en god start. Selvfølgelig ville jeg vende tilbage til Barcelona og jeg fortryder aldrig at jeg tog imod jobbet i første omgang, fortæller han ifølge AS.

- Jeg har lidt - men jeg er ovre det nu. Det sluttede skidt i Barca, men det er de ting, man må tage med i dette job som træner, fortæller Setién der i dag fortsat er uden job.

62-årige Setién nåede at stå i spidsen for Barca i 25 kampe. Her blev det til 16 sejre, 4 uafgjorte samt 5 nederlag. Han blev ansat den 13. januar 2020 og fyret den 17. august 2020. I forhold til samtlige klubber, som han har trænet, forlod han Barca med den højeste sejrsprocent på 64%. Hos Racing Santander i 36 kampe vandt han 50% af kampene mens han hos Real Betis vandt 41%. Til gengæld var det baseret på 94 kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Quique Setién: Ville gerne tilbage til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder