Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Setién planlægger træning på kampdag!

Nyheder - 16. januar 2020




Der har været noget galt i FC Barcelona i en længere periode. Det kan man ikke komme uden om. Quique Setién har da også fulgt med fra sidelinjen inden han kom til, for straks som han er blevet ansat har han ændret tilgangen til tingene. Ingen kan komme sovende til træning længere.

Først annullerede han spillernes fridag og bad dem dukke op til træning. Dernæst udtalte han, at de tunge spillere i truppen ikke skal føle sig for komfortable, for han har planer om at give de unge spillere chancne. Nu har han så trumfet igennem igen med endnu en stor ændring.

Om det er en decideret ændring eller blot for éen gang vides ikke, men ifølge RAC1 har Setién bedt spillerne om at møde ind til træning på søndag - samme dag, som man møder Granada! Under Valverde trænede man altid for sidste gang inden en kamp dagen forinden.



Efter søndagens træning skal spillerne tage hjem og slappe af før de skal møde ind på Camp Nou klokken 19.00. Klokken 20.00 udkommer startopstillingen og klokken 21.00 er der kick off på Camp Nou mod Granada.

Træningen søndag kommer primært til at indeholder taktiske øvelser og finpudsninger frem mod kampen. Det er naturligvis ikke en krævende træning, som bliver lagt for dagen - for bentøjet skal være parat til kampen nogle timer senere.

Setién har i den grad taget skeen i den anden hånd og vist, at han er landet og at tingene skal ske efter hans hoved. Han er ikke kommet til for at spilde tiden, men i stedet for at arbejde benhårdt og få alle til at følge den samme plan. Først kamp afvikles søndag aften og selvom det 'blot' er Granada, som man møder, så forventes der en ændring. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Setién planlægger træning på kampdag!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder