Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién planlægger træning på kampdag!

Nyheder - 16. januar 2020Setién planlægger træning på kampdag!

© FCBN


Der har været noget galt i FC Barcelona i en længere periode. Det kan man ikke komme uden om. Quique Setién har da også fulgt med fra sidelinjen inden han kom til, for straks som han er blevet ansat har han ændret tilgangen til tingene. Ingen kan komme sovende til træning længere.

Først annullerede han spillernes fridag og bad dem dukke op til træning. Dernæst udtalte han, at de tunge spillere i truppen ikke skal føle sig for komfortable, for han har planer om at give de unge spillere chancne. Nu har han så trumfet igennem igen med endnu en stor ændring.

Om det er en decideret ændring eller blot for éen gang vides ikke, men ifølge RAC1 har Setién bedt spillerne om at møde ind til træning på søndag - samme dag, som man møder Granada! Under Valverde trænede man altid for sidste gang inden en kamp dagen forinden.Efter søndagens træning skal spillerne tage hjem og slappe af før de skal møde ind på Camp Nou klokken 19.00. Klokken 20.00 udkommer startopstillingen og klokken 21.00 er der kick off på Camp Nou mod Granada.

Træningen søndag kommer primært til at indeholder taktiske øvelser og finpudsninger frem mod kampen. Det er naturligvis ikke en krævende træning, som bliver lagt for dagen - for bentøjet skal være parat til kampen nogle timer senere.

Setién har i den grad taget skeen i den anden hånd og vist, at han er landet og at tingene skal ske efter hans hoved. Han er ikke kommet til for at spilde tiden, men i stedet for at arbejde benhårdt og få alle til at følge den samme plan. Først kamp afvikles søndag aften og selvom det 'blot' er Granada, som man møder, så forventes der en ændring.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder