Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Spillerne måtte slide i regn og storm

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 22. januar 2020Spillerne måtte slide i regn og storm

© FC Barcelona


Den nye cheftræner i FC Barcelona, Quique Setién, har virkelig gjort sig bemærket siden sin ankomst. Allerede ved første træningsdag, valgte han at køre træningen over to sessioner. En om morgenen og en om aftenen. Derudover afholdt han også træning på kampdagen mod Granada.

Spillerne blev i går, mod alle forventninger, bedt om at træne på Ciutat Esportiva, på trods af at den østlige kyst af Spanien er ramt af stormen ved navn, 'Gloria'. Stormen har ført til enorme regnbyger, skybrud og kraftig vind. Ovenikøbet er lufthavne i Alicante og Valencia blevet aflukket. Men alt dette holder på ingen måde Setién fra at afholde den daglige trænings-session.

Nogle af spillerne havde regnet med, at de på baggrund af vejret, skulle træne indendørs, men lidt regn og blæst kan man godt klare ifølge Setién.

I følge mediet, AS, skulle nogle af spillerne være utilfredse med Piqué, som ved ankomsten på Ciutat Esportiva, angiveligt skulle have sagt 'De har aflyst træningssessioner for mindre før i tiden'. Holdkammeraterne har svaret igen ved at motivere holdet og råbe "Vamos! Vamos!".

Det er ingen hemmelighed, at Setién kan være en hård mand men en ny spillestil skal sættes på plads og FC Barcelona må ikke tabe mod UD Ibiza i aften.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

Spar 20%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder