Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Setien: En ny spiller ville være interessant

Nyheder - 29. januar 2020




Indtil sent i går lignede det efterhånden kun formaliteter, der manglede før, at Valencias Rodrigo kunne kalde sig Barcelona-spiller. Den handel gik dog i vasken, og jagten på en ny 9’er efter Suarezs skade er stadig i gang. I forbindelse med det kommende Copa del Rey opgør mod Leganes forholdte Setien sig til sin trup, og hvad han synes den mangler.

- Jeg er glad for det vi har, men jeg kan ikke benægte, at det ville være interessant, hvis vi kunne få en ny spiller.

- Jeg er vant til at arbejde, med det jeg har, men en ny angriber er velkommen. Hvis det ikke lykkedes at hente nogen, vil jeg stadig være tilfreds, med det hold jeg har.

Selvom man stadig leder efter en ny angriber, har man fra Barcas side sagt farvel til Carles Perez, som i øjeblikket er ved at være færdiggøre sit skifte til Roma.

- Det var en gensidig beslutning, hvilket var meget klart fra de samtaler vi havde.

Spillere som Ivan Rakitic og Arturo Vidal rygtes også væk, og Setien ville da heller ikke afvise, at man ikke var færdig med at sælge spillere.

- Jeg kan ikke garantere, at der ikke er flere spillere der forlader klubben. Klubben tager de beslutninger, som de mener, er bedst for alle. Ingen vil forlade klubben, hvis det ikke er noget, de ønsker.

Dermed kan man altså ikke afvise, at der ikke kommer til at ske mere på transferfronten, inden vinduet lukker om et par dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Setien: En ny spiller ville være interessant

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder