Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Samuel Umtiti afviste Arsenal

Transfermarked - 1. februar 2020




Samuel Umtiti har længe kæmpet for at finde tilbage til det niveau, som utvivlsomt gjorde ham til en af de bedste forsvarsspillere i verden. Men desværre for ham har en knæskade ødelagt rigtig meget og lige nu er han fit, men har absolut ikke ramt sin vanlige niveau.

Ikke desto mindre har Arsenal længe haft et godt øje til verdensmesteren, som gradvist får mere og mere spilletid efter at Clement Lenglet egentlig slog ham af holdet. Ifølge Le Parisien forsøgte Arsenal at hente ham i januars transfervindue, men Umtiti selv afviste.

Avisen fortælle, at Barca faktisk var klar til at sælge Umtiti hvis de modtog et godt tilbud, men hovedpersonen valgte at blive på Camp Nou for at kæmpe for sin plads og genvinde sit høje niveau. Efter at Todibo blev sendt til Schalke 04, har Setién kun tre erfarne spillere til midterforsvaret i Piqué, Umtiti og Lenglet mens Chumi og Araujo er backups, som skal komme nede fra B-holdet.

Netop af den grund undrer det mange, at Barca skulle have tilladt at sælge Umtiti til et godt bud. Hvis det var sket, havde man reelt set kun haft Piqué og Lenglet hvilket på ingen måde er optimalt. Lige nu er situationen ikke optimal - så heldigvis har man i det mindste tre midterforsvarer.

Det forlyder endvidere har Barca og Umtiti taler videre til sommer for at finde ud af, om franskmanden skal videre eller ej. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Samuel Umtiti afviste Arsenal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder