Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién: Ville glæde mig at se Neymar hver dag

Transfermarked - 2. februar 2020Setién: Ville glæde mig at se Neymar hver dag

© AS


I sommers var der ingen tvivl om, at FC Barcelona ønskede at hente Neymar tilbage og selvom Neymar også ønskede at vende retur til Camp Nou, så bremsede PSG handlen, og i dag sprudler Neymar videre for den franske klub. Men til sommer kommer Barca helt sikkert til at banke på døren igen.

Barcas cheftræner Quique Setién mødte Mundo Deportivo til et længere interview og her lagde han langt fra skjul på sin begejstring for Neymar. At kunne se ham træne hver dag kunne han sagtens blive vant til.

- Det er godt (At Neymar vil tilbage til Barca). Jeg elsker at se gode fodboldspillere i aktion, så du kan forestille dig min glæde hvis jeg kunne se Neymar hver dag, forklarede Setién før han begyndte at svare på spørgsmål omkring Lionel Messi.

- Jeg håber, at vi kan holde Messi så glad, at han ønsker at blive. Jeg er ikke i tvivl om, at Messi bliver her og snakken har da også været ganske fredelig, da han er sikker på, at Barca kan vinde endnu flere titler.

- Messi tager det seriøst, når vi taler sammen. Han ved, at han er vigtig, og det respekterer han, men han ved, at det hele er et holdspil og at sammen er man stærkere, forklarede Setién i interviewet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

419,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder