Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién kritiseres for Roberto-valg

Copa del Rey - 7. februar 2020
Setién kritiseres for Roberto-valg

©


Quique Setién valgte at overraske mod Athletic Bilbao og selvom det måske ikke var overraskelsen, som tabte kampen for Barca, så bliver cheftræneren kritiseret voldsomt af klubbens fans på de sociale medier for at have valgt Sergi Roberto til angrebet. Han startede i højre side og fik lov til at spille kampen til ende.

Situationen bunder i, at man har mistet Luis Suárez og hans mange mål og derfor bliver man nød til at tænke i alternativer og det alternativ, som man har i truppen, hedder helt klart Antoine Griezmann, men han får ikke lov til at indtage rollen som holdest spidsangriber.

I aftes startede Griezmann på bænken mens Roberto startede i højre side. Her valgte Setién en uerfaren Ansu Fati og Roberto med 8 mål i 272 kampe til angrebet. Det hjalp ikke meget også selvom de begge havde chancer til at score - men historien er, at Roberto, med 8 mål i 272 kampe, ikke har noget at gøre i et angreb og det må Setién stå til skud for i dag.

Sergi Roberto, som tilfældigvis fylder 28 år i dag, er en alsidig spiller, som har spillet nærmest alle positioner, men han scorer ikke mange mål og han er ikke angriber og derfor falder hele problemstillingen tilbage på ledelsen, som valgte at sende Carles Perez til AS Roma i takt med at Suárez blev skadet og man ikke udnyttede transfervinduet til at hente en erstatning.

Faktum er, at Setién råder over en meget smal trup og man har kun Messi, Griezmann og Ansu Fati til angrebet for resten af sæsonen. Dembélé skal opereres på tirsdag og ventes ude resten af sæsonen mes Suárez kan være heldigt at få nogle minutter i et par kampe - ellers vurderes han også færdig for sæsonen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder