Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lautaro Martinez afviser Premier League - vil til Barca

Transfermarked - 7. februar 2020Lautaro Martinez afviser Premier League - vil til Barca

© Luca Bruno - AP


Inters Lautaro Martinez er storfavorit til at lande i FC Barcelona til sommer. Angriberen er et varmt emne i Barca, som er klar over, at Luis Suárez' tid er ved at være forbi. Derfor har man for længe siden øget interessen for argentineren og nu er der godt nyt for den catalanske klub.

Således meddeler Mundo Deportivo, at Lautaro Martinez' plan er at afvise at erstatte Kun Agüero i Manchester City og afvise øvrige Premier League-klubber, som også holder øje med ham. Det gør han af én grund: Han vil til Barca til sommer.

Lautaro Martinez har en kontrakt med Inter frem til 2023, men når transfervinduet åbner har Barca et vindue på 14 dage, hvor de kan købe ham fri for 111 millioner euro. Det er netop her, at Barca har tænkt sig at snuppe ham fra Inter. Ellers bliver det en meget dyr forøjelse - men forlydenheder år på, at planen allerede er lagt: Barca udnytter frikøbsklausulen på 111 millioner euro.

Han er blot 22 år, men har allerede 16 mål og fire assists i sine 27 kampe i denne sæson. Hans kynisme kombineret med fart og ekstremt god teknik gør ham til et varmt emne hos samtlige europæiske topklubber, så på den front er Barca heldige, at han selv foretrækker det varme Spanien fremfor England.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder