Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Lautaro Martinez afviser Premier League - vil til Barca

Transfermarked - 7. februar 2020




Inters Lautaro Martinez er storfavorit til at lande i FC Barcelona til sommer. Angriberen er et varmt emne i Barca, som er klar over, at Luis Suárez' tid er ved at være forbi. Derfor har man for længe siden øget interessen for argentineren og nu er der godt nyt for den catalanske klub.

Således meddeler Mundo Deportivo, at Lautaro Martinez' plan er at afvise at erstatte Kun Agüero i Manchester City og afvise øvrige Premier League-klubber, som også holder øje med ham. Det gør han af én grund: Han vil til Barca til sommer.

Lautaro Martinez har en kontrakt med Inter frem til 2023, men når transfervinduet åbner har Barca et vindue på 14 dage, hvor de kan købe ham fri for 111 millioner euro. Det er netop her, at Barca har tænkt sig at snuppe ham fra Inter. Ellers bliver det en meget dyr forøjelse - men forlydenheder år på, at planen allerede er lagt: Barca udnytter frikøbsklausulen på 111 millioner euro.

Han er blot 22 år, men har allerede 16 mål og fire assists i sine 27 kampe i denne sæson. Hans kynisme kombineret med fart og ekstremt god teknik gør ham til et varmt emne hos samtlige europæiske topklubber, så på den front er Barca heldige, at han selv foretrækker det varme Spanien fremfor England. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lautaro Martinez afviser Premier League - vil til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder