Annonce


Annonce

Annonce

Barcelona: Der kommer en ny spiller

Transfermarked - 19. februar 2020




Alt tyder fortsat på, at danske Martin Braithwaite snart kan skrive FC Barcelona på sit CV. Den 28-årige fra Esbjerg havden nok næppe troet, at selveste Barca ville ringe til ham, men det skete altså for to dage siden og det er lige siden gået rigtig stærkt. En offentliggørelse ventes i dag eller torsdag.

Ekstra Bladet snuser lige nu rundt i Barcelona, hvor man forsøger at fange overskrifter og her kunne en ansat i hvad man må formode at være Barcelonas officielle butik, fortælle, at de har fået at vide, at der kommer en ny spiller.

- Vi har fået at vide, at der kommer en ny spiller. Vi ved bare ikke hvornår. Om det bliver i denne uge eller næste uge. Det ved vi ikke, fortæller den ansatte til Ekstra Bladet i Barcelona.

Det er ingen hemmelighed, at Barcelona skal forstærke angrebet efter at have solgt Carles Perez og Abel Ruiz mens Luis Suárez og Ousmane Dembélé er skadet. Der er kun tre angribere i truppen lige nu og det er alt for lidt når man skal kæmpe med om La Liga og Champions League. Derfor er man på udkig efter en forstærkning.

Martin Braithwaites agent har været i Barcelona i to dage for at få handlen på plads og agenten fortæller til Ekstra Bladet, at han forventer, at der sker noget torsdag, men i og med at Barca ønsker at have Braithwaite med allerede på lørdag hjemme mod Eibar, så må man formode, at onsdagen kan gå hen og blive ganske spændende. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona: Der kommer en ny spiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder