Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar-køb: Santos kræver millionbeløb af Barca

Transfermarked - 19. februar 2020Neymar-køb: Santos kræver millionbeløb af Barca

© AS


I 2013 hentede FC Barcelona Neymar til Europa og brasilianeren har siden haft en stor karriere og vundet alt i Spanien før han rykkede til Paris Saint-Germain for 1,65 milliarder kroner. Men selvom han ikke længere spiller i Barca, så kan catalanerne ikke helt ryste ham af sig alligevel.

Således har Santos pludselig valgt at kræve kompensation fra Barca, som de mener skylder dem 33 millioner kroner. Det sker som følge af den aftale, men lavede, da Barca hentede Neymar i Santos i 2013. Her aftalte man, at man skulle spille to venskabskampe mod hinanden og den første af to venskabskampe blev spillet i Joan Gamper-turneringen i 2013, men kamp nummer to er aldrig blevet spillet.

Fordi, at kamp nummer to ikke er blevet spillet, kræver Santos en kompensation på 33 millioner kroner og de har ifølge Marca derfor sendt en regning til Barca, som nu skal tage stilling til, hvad der er op og ned i sagen. Hvis man i kontrakten har skrevet to venskabskampe, så må Barca altså til forhandlingsbordet og finde en rimelig kompensation.

Ifølge El Mundo har Santos ikke tænkt sig at opgive. For dem er 33 millioner kroner mange penge og da de ikke har fået, hvad de blev lovet, er det kun fair, at de kræver kompensation. Så det er nu op til Barca hvad man gør i situationen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder