Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Rivaldo: Jeg forstår ikke Braithwaite-handlen

Transfermarked - 21. februar 2020




Barca havde et begrænset felt at bevæge sig på, at Ousmane Dembélé blev skadet og man fik tilladelse til at hente en erstatning. Her skulle man finde en klubløs spiller eller en spiller fra en af de to bedste fodboldrækker i Spanien. Det var med til at øge chancerne for at hente netop Martin Braithwaite. Men Rivaldo forstår det ikke.

Den tidligere Barca-angriber fortæller, at han ikke bryder sig om, at transferen gik igennem uden at transfervinduet var åbent og han sætter spørgsmålstegn ved hvorfor man ikke hentede en B-spiller op.

- Helt ærlig. Jeg er ikke enig i og jeg forstår ikke denne signing. Jeg bryder mig ikke om det af flere grunde. Den første er, at de hentede ham mens transfervinduet var lukket. Dernæst så skulle Barca have forfremmet en B-spiller.

- Desuden er holdet begyndt at vise gode tendenser og forbedrer sig selv og jeg forstår ikke, at man bliver nødt til at hente en angriber ude fra. Med al respekt, så tvivler jeg på, at Martin Braithwaite er den spiller, Barca har brug for lige nu.

- Jeg tænker på en yngre spiller med mere plads til forbedring. De har nu taget Braithwaite fra en klub, som kæmper om nedrykning. Leganés vil helt sikkert blive ramt af denne handel.

Rivaldo blev også spurgt ind til de mange skandaler, som ledelsen konstant formår at føre ud i lyset. Der går ikke én uge uden at der dukker noget negativt op og mens præsident Bartomeu faktisk forsøgte at gøre det godt ved at hyre et kommunikationsfirma, som viste det sig, at selv samme firma lever at smædekampagner mod blandt andet Messi.

Braithwaite træner med for første gang klokken 11 i dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rivaldo: Jeg forstår ikke Braithwaite-handlen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder