Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: To Barca-stjerner for Neymar

Nyheder: Af Sajad Koftan - 5. marts 2020Medie: To Barca-stjerner for Neymar

© SPORT


FC Barcelona skulle angiveligt være villige til at skille sig af med to af truppens franskmænd for at få fingrene i den driblestærke brasilianske superstjerne, Neymar.

Dembele og Griezmann kan meget vel pakke kufferten til sommer, beretter mediet SPORT, som mener at vide at Barca vil gøre alt for at overtale PSG om en byttehandel, hvor Neymar vender tilbage til Camp Nou mens den franske hovedstads-klub beriges med Ousmane Dembele og Antoine Griezmann.

Og Neymar er desperat for at vende tilbage til Catalonien og FC Barcelona, især grundet det anstrengte forhold som brasilianeren har med PSG´s sportschef, Leonardo.

Dog har den tidligere Santos-angriber været særdeles god i denne sæson, hvor han har banket 13 mål ind i 15 kampe for Paris Saint-Germain.

Neymars nuværende aftale med PSG udløber i 2022 og af den grund ville det logisk set kræve et astronomisk Barca-tilbud for at overtale PSG-ledelsen om et salg.

Hele Barca-truppen skulle være begejstrede med udsigten til at få Neymar til Camp Nou, hvor både Messi, Pique og Suarez jo allerede har opfordret ledelsen til at hente PSG-stjernen tilbage til Spanien.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder