Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen kræver en højere løn

Nyheder - 8. marts 2020Ter Stegen kræver en højere løn

© AS


Marc-André ter Stegen er blandt de bedste målmænd - hvis ikke den bedste målmand - i verden og derfor tiltrækker han stor interesse fra alle de andre europæiske topklubber, som til trods for hans kærlighed for Barca står klar hvis han skulle vælge at rykke videre.

Internt i Barca er man ikke i tvivl om, at man råder over verdens bedste keeper og derfor kræver Ter Stegen også en løn derefter. Klubben har allerede indledt forhandlingerne med tyskeren om en kontraktforlængelse og det er i den forbindelse, at han ønsker at få en løn, som matcher hans status.

Ter Stegen er med afstand den bedste keeper når det kommer til spil med fødderne og det er også derfor, at han passer perfekt ind i stilen omend det under Quique Setién er blevet langt mere risikofyldt at stå i Ter Stegens position. Det så man senest i går, hvor han deltog aktivt i spillet ved nærmest hvert eneste opspil.

Ter Stegens kontrakt løber frem til sommeren 2022, men man pønser på en forlængelse til enten 2024 eller 2025. Desuden har han en markedsværdi på 90 millioner euro svarende til 670 millioner kroner men i klubben vurderer man ham langt højere hvorfor markedsværdien ikke engang er et fingerpeg skulle det ske at tyskeren bliver sat til salg.

223 kampe, 91 clean sheets og 568 redninger er det hidtil blevet for Ter Stegen. I denne sæson står han noteret for 34 kampe, 9 clean sheets og 60 redninger.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder