Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Marca: Vi har nævnt Messi 42.272 gange

Nyheder - 17. marts 2020
Marca: Vi har nævnt Messi 42.272 gange

© Marca


Lionel Messi er histoiens bedste fodboldspiller for rigtig mange og selvom man driver en avis, som har base i Madrid, så kan man stadig lette på hatten for argentineren, som dagligt bliver nævnt på sociale medier, i aviser, i radioen og nærmest overalt, hvor der tales fodbold.

Nu har den madrilenske avis Marca gravet lidt i deres historie og fundet frem til, at de har nævnt Messi 42.272 gange i siden han fik sin debut mod FC Porto i 2003. Siden da tog hans karrere for alvor fart og han viste sig gang på gang frem og i dag kan han glæde sig over en historisk karriere, som mange kun kan drømme om.

Messis første TV-interview kom den 18. juni 2002 som 15-årig udviende om, hvilken karriere han ville gå imøde. I dag er han blandt Marcas - og andre avisers - mest nævnte profil og Marca hæfter sig ved, at man med glæde dækker så stort et navn til trods for at man til dagligt gerne stikker til Barca for at fremme Real Madrid. Det same gælder en anden vej fra Sport og Mundo Deportivo.

Efter sit første mål for Barca mod Albacete, dukkede han for første gang nogensinde op på forsiden af Marca og kort tid efter satte argentineren sig ned med Marca for at lade sig interviewe. Her var det Luis Rojo, som fik æren af at interview juvelen. Der blev blandt andet talt om, hvordan Messi havde tænkt sig at kæmpe for en plads i startopstillingen.

Siden har Messi trukket den ene overskrift efter den anden og mens han dengang sad i sofaen med Luis Rojo, kan han i dag se tilbage på en karriere, som har overgået alle.

Marca: Vi har nævnt Messi 42.272 gange

Marca: Vi har nævnt Messi 42.272 gange


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder