Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Seks Espanyol-mand testet positiv for coronavirus

Coronavirus / COVID-19 - 18. marts 2020
Seks Espanyol-mand testet positiv for coronavirus

© Sport


Barca sendte i sidste uge alle spillere og medarbejdere hjem i sikkerhed for at mindske risikoen for at blive smittet med coronavirus, men den dødelige virus er - som ventet - nu nået til Barcelona. Her er der tale om, at Espanyol-klubben er ramt.

Barcas nabo meddeler således, at hele seks personer fra klubben - spillere og stab - er blevet testet positivt med COVID-19 og det begynder så småt at skabe bekymring i Barca, da der som bekendt går op til 14 dage før symptomerne begynder at vise sig.

Espnyol-spillerne er også hjemme i egen hule, men det er først nu, at klubben melder ud om situationen og i Barca frygter man, at nogle spillere dag for dag melder om samme symptomer.

Coroavirus har ramt hele verden og adskillige mennesker har allerede mistet livet ligesom flere er på intensiv afdeling verden over. Det er en dødelige virus og noget, som man bør være omhyggelig med. Derfor opfordrer vi til at blive hjemme og følge myndighederne anbefaling.

I Valencia står det slemt til med op til 35% af alle i hele klubben, som er testet positivt for coronavirus. Heldigvis er det muligt for kroppen at overkomme den virus, og mange bliver derfor også raskmeldt. Men det er absolut ikke alle, som har kroppen til at klare denne opgave og derfor kan det ikke understreget nok, at man spritter hænder, vasker vænder og holder afstand.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder