Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite nåede at flytte i hus inden karantæne

Coronavirus / COVID-19 - 18. marts 2020
Braithwaite nåede at flytte i hus inden karantæne

© Goal


Danske Martin Braithwaite blev den udvalgte efter at Ousmane Dembélé blev langtidsskadet. Klubben fik lov til at hente en erstatning uden for transfervinduet, og da alt gik lynhurtigt, måtte Braithwaite og familien bo på hotel i de indledende uger. Men timingen var perfekt for den danske familie.

Efter sit 18 millioner euro dyre skifte fra Leganés til Barca begyndte husjagten for familien Braithwaite og hos Sport forlyder det, at de lige præcis nåede at flytte ind i deres nye hus lige inden Spanien lukkede fuldstændig ned. Derfor har han nu mulighed for at bruge de kommende uger i hjemlige omgivelser sammen med sin familie.

Ligesom resten af truppen, har Braithwaite fået besked på at blive hjemme indtil andet bliver meldt ud. Barca har hidtil fået tre kampe udsat, men rigtig meget tyder på, at det bliver til endnu mere og da man ikke kender til omfanget vælger man ikke at tage nogle risiko med spillerne, som derfor befinder sig hjemme.

Braithwaite er godt aktiv på de sociale medier og han har senest slået en video op med sin familie, hvor der bliver spillet fodbold. Som man kan se gennem de sociale medier, og som han selv fortæller det, så er Braithwaite et stort familiemenneske og de får nu tid til at spendere en masse tid sammen.

Hvornår Braithwaite og Barca er på banen igen er uvidst. Umiddelbart bliver det i starten af april mod Sevilla, men alt tyder på, at også den spillerunde bliver suspenderet.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder