Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Interview med Marc-André ter Stegen

Nyheder - 10. april 2020Interview med Marc-André ter Stegen

© FCBN


Han er måske verdens bedste målmand, men lige nu får han ikke lov til at folde sine kvaliteter ud. Marc-André ter Stegen er lige som alle andre ramt af coronakrisen og må derfor sidde derhjemme og holde sig skarp. I forbindelse med hele situationen har han svaret på nogle spørgsmål fra Barcelonas online-afdeling, som også sidder hver for sig.

Lockdown
- Vi må få det bedste ud af situationen som den er lige nu. Vi må være tålmodige. Når du har så meget frihed, så værdsætter man ikke ting. Denne lockdown har lært mig at sætte pris på de mere simple, men vigtige ting som at være derhjemme sammen med sin familie, at lave mad...

Personlig smag
- Brød og tomat er en af mine favoritter. Det er simpelt, men virkelig godt. Jeg elsker desuden at se Will Smiths film og så lytter jeg meget til Lukas Graham. Jeg lytter til dem i min bil fordi jeg nyder at lytte til rolig musik når jeg kører.

- Jeg ser lige nu Money Heist for anden gang sammen med min kone, hun har endnu ikke set den.

Rollemodeller
- Min kone inspirerer mig meget. Hun er altid passioneret omkring alt, hvad hun foretager sig.

Perfektionist
- Jeg vil helt sikkert definere mig selv som perfektionist. Faktisk bruger jeg mest det ord når jeg skal beskrive mig selv.

En god dag for Ter Stegen
- At stå op når du har lyst til det og gøre vores lille dreng klar; han holder os på dupperne. En god kop kaffe med morgenmad, dyrke sport, spise frokost, bruge tiden med familien og se serie når drengen sover.

Passion for kaffe
- Jeg har endnu ikke lavet kaffe til mine holdkammerater, men jeg er heller ikke imponeret over kaffemaskinen, som vi har stående på træningsanlægget. En af mine favoritsteder i Barcelona er Grácia, men der er så mange gode steder med god kaffe.

Mindeværdige kampe
- Champions League-finalen i Berlin mod Juventus var en af de mest magiske kampe jeg har oplevet som fodboldspiller. Min debut som professionel med Mönchengladbach mod Köln var også en af de mest mindeværdige kampe. Det var fantastisk, unikt! El Clásico er også unikt - men jeg må indrømme, at jeg nyder alle kampe, som jeg deltager i.

Råd til andre målmænd
- Alle ved hvordan man træner, men det vigtgie er, at have det sjovt på banen. At nyde, hvad man laver.

Træning
- Man bliver nødt til at træne under denne lockdown og sikre sig en træningsrutine. Men det er også vigtige, at slappe af nogle dage. Jeg bruger en app, som hedder Freeletics til mine træningsøvelser, som er udviklet af en af mine sponsorer.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder